Förlänga ögonfransar och stimulera deras tillväxt

Ögonfransar är en mycket viktig del av kroppen. Alla kvinnor vet detta. Vi drömmer alla om långa och fylliga ögonfransar! Det är ju därför vi lägger så mycket tid på att hitta rätt mascara. Många kvinnor väljer att förlänga sina fransar eller använda lösögonfransar, men är det verkligen en bra idé? Hur förlänger man fransarna på ett effektivt och säkert sätt?

De små håren runt ögonen är mycket ömtåliga. De har en egen livscykel, rytm och tålighet. I många fall kan de bli mycket längre än vi tror, men vi människor sätter ofta käppar i hjulet. Vi försvagar våra egna ögonfransar!

Att regelbundet använda lösögonfransar eller olämplig kosmetika, missköta sin kosmetika, eller sova med smink bidrar till att göra håret svagare. Exempel på skadlig kosmetika ä mascara, ögonfranslim, sminkborttagning som du gnider in, eller lösögonfransar du ständigt pillar på.

Vädrets skadliga effekt kan också bidra (både värme och kyla), precis som din egen livsstil (stress, dålig kost, sömnbrist och rökning). Alla dessa faktorer gör att hårets rötter blir svagare, vilket gör att ögonfransarna inte orkar växa ordentligt. Detta gör dem svagare. Som tur är finns det en chans att ge ögonfransarna en frisk och hälsosam look!

Hur stimulerar man fransarnas tillväxt naturligt?

För bara några decennier sedan skulle det här inte vara möjligt. Det fanns inga moderna ögonfransserum. Tidigare generationer använde sig av ricinolja, men det är mycket obekvämt att använda. Den feta oljan rann ofta ner i ögonen och irriterade synen, och själva oljan fungerade inte som förväntat.

Sedan kom ögonfransserum med borste. Serumen påminde lite om en färglös mascara, och hade som syfte att vårda och stärka de små hårstråna. Tyvärr skyddade de bara mot yttre skadliga faktorer. Ingredienserna kunde inte tränga in i hårens rötter, eller så räckte de inte till för att vårda dem ordentligt.

Idag är ögonfransserum en blandning av revolution och framsteg när det gäller kosmetika. De ska inte appliceras på fransarna utan på ögonlocket, precis som en eyeliner. I förpackningen medföljer ofta en liten borste som underlättar appliceringen. Den färglösa kosmetikan tränger in i huden för att nå hårens rötter. Resultatet blir att fransarnas tillväxtfas förlängs, och att folliklarna stärks och vårdas. Resultatet blir starkare, fylligare och längre ögonfransar som får mer tid på sig att växa.

Ett bra ögonfransserum ger ett märkbart resultat på kort tid. Om fransarna är skadade kan det förstås dröja lite längre. Själva produkten är bekväm att använda: du behöver bara applicera den en gång om dagen, helst på kvällen. Ögonfranslinjen blir tjockare tack vare det faktum att ett ögonfransserum eller balsam av hög kvalitet stimulerar även de vilande rötterna. I slutändan blir antalet fransar fler. Med andra ord kan ett ögonfransserum ge en flerdimensionell effekt!

Ögonfransserum är mycket populära bland kvinnor. Många menar att de aldrig haft så vackra och välmående ögonfransar förut! Vid regelbunden användning behöver man inte ens använda mascara varje dag. Fransarna blir tjockare och får en fin, mörk färg som täcker hela fransen från rot till topp.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

*

*