Lashcode Mascara

Kapacitet: 10 ml

Egenskaper:

Lashcode Mascara levererar ögonfransförlängning, volym och tjocklek, skyddar mot skador och ogynnsamma väderförhållanden samtidigt.

Prestanda:

Lashcode Mascara har en ergonomisk stav av optimal form och storlek, vilket möjliggör en exakt applicering. Borsten är gjord av silikon som har mycket fler fördelar och garanterar oföränderliga möjligheter än nylon. Först av allt, det varar längre och det här är en av anledningarna till att tvätta borsten utan skador. Potentialen i detta material är en annan fördel. Silikon gör att du kan skapa en perfekt separation och precis täcka ögonfransarna. För det tredje behandlar silikonspiralen fransarna mycket försiktigt, inte skrapar eller orsakar klumpar.

Fördelar:

  • Hållbarhet – Lashcode Mascara håller sig kvar i 24 timmar,
  • bortsett från det intensiva pigmentet, ger det fransvård – Lashcode Mascara innehåller konditioneringsingredienser som förbättrar franstillståndet och stödjer tillväxten,
  • Lashcode har berikats med mineralpigment medan andra mascaror innehåller syntetiska ämnen,
  • trots den imponerande hållbarheten är det lätt att ta av Lashcode,
  • den varken klumpar, flagnar eller smetar.

Nackdelar:

  • även om Lashcode inte är en av de billigaste produkterna, översätter priset till hög kvalite och större kapacitet: medan standard mascarahus maximalt ligger på 8 ml har Lashcode 10 ml.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

*

*