Blink & Go: Den nya ögonfransförlängningen

Blink & Go, som även kallas Blink & Express eller Quick Lashes, är en ögonfransförlängning för den som inte är ute efter en långvarig effekt. Till exempel kanske man vill se extra fin ut inför en särskild tillställning, men bryr sig inte lika mycket i vardagen. Läs vidare för att ta reda på allt om Blink & Go!

Vad är Blink & Go?

Den här sortens ögonfransförlängning tar bara en halvtimme, och skiljer sig från de traditionella metoderna på flera sätt. Vid metoderna 1:1, 2:1 och 3:1 fästs det respektive antalet fransarna vid en av dina egna, naturliga ögonfransar. Vid Blink & Go fästs inte lösögonfransarna vid varje naturlig frans du har, vilket skapar ett mer asymmetriskt och naturligt utseende.

En annan skillnad är limmet man använder. Vid 1:1, 2:1 och 3:1 använder man ett snabbtorkande lim. Vid Blink & Go använder man ett färglöst lim som torkar långsamt. Detta gör att man kan fästa lösögonfransarna på själva ögonlocket medan du tittar. Du kan naturligtvis blunda också, men då måste du vänta tills fransarna på det nedre ögonlocket har torkat. Annars finns det nämligen en risk att de klibbar ihop.

Blink & Go innebär valfrihet

Om du väljer Blink & Go kan du välja på ett stort utbud tjocklek, längd och färg. Färgen är svagt ljusreflekterande och ger ögonfransarna en flerdimensionell, mystisk effekt.

Blink & Go och smink

Du får givetvis använda mascara efter en Blink & Go-förlängning, men det kommer förmodligen inte behövas. Till och med ett starkt läppstift kommer kännas överflödigt, för ögonfransarna är vackra nog som det är!

Kom ihåg att lösögonfransarna ska tas bort på salong efter två veckor!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

*

*